Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Dietary reference intakes for energy, carbohydrate, fiber, fat, fatty acids, cholesterol, protein, and amino acids / Panel on Macronutrients, Panel on the Definition of Dietary Fiber, Subcommittee on Upper Reference Levels of Nutrients, Subcommittee on Interpretation and Uses of Dietary Reference Intakes, and the Standing Committee on the Scientific Evaluation of Dietary Reference Intakes, Food and Nutrition Board ; Institute of Medicine of the National Academies.

Colaborador(es): Institute of Medicine (U.S.). Panel on Macronutrients | Institute of Medicine (U.S.). Standing Committee on the Scientific Evaluation of Dietary Reference Intakes.
Tipo de material: materialTypeLabelLibroEditor: Washington, D.C. : National Academies Press, c2005Descripción: xxv, 1-972, 1259-1331 p. : ill. ; 24 cm + 1 CD-ROM (4 3/4 in.).ISBN: 0309085373 (hardcover); 9780309085373 (hardcover); 030908525X (pbk.); 9780309085250 (pbk.).Otro título: DRIs energy, carbohydrate, fiber, fat, fatty acids, cholesterol, protein, amino acids [Titulo de lomo].Tema(s): Nutrición | Nutrición -- Evaluación | Valores de referencia (Medicina) | Nutrition | Reference values (Medicine) | Nutrition | Valeurs de référence (Médecine) | Nutrition Physiology | Diet | Reference ValuesGénero/Forma: CD-ROMs.Clasificación CDD: 613.2 Recursos en línea: Haga clic para acceso en línea | Table of contents
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Ubicación actual Colección Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Biblioteca Central Tijuana
Acervo General QP141 D54 2005 (Navegar estantería) 1 Disponible TIJ070046

"Pages 973-1257 are not printed in this book but are on the CD-ROM attached to the inside back cover"--P. 972

Incluye referencias bibliográficas e índice.

4

Con tecnología Koha

// {lang: 'es-ES'} //