MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01179cam a2200349 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u281802 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160811200023.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
921112s1993 caua nb 001 0 eng |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
-- |
(DLC) 92041628 |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
92041628 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0125136307 (acid-free paper) |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
Modifying agency |
DLC |
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TP456.E58 |
Item number |
E59 1993 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
664/.024 |
Edition number |
20 |
245 00 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
Enzymes in food processing / |
Statement of responsibility, etc. |
edited by Tilak Nagodawithana, Gerald Reed. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN |
Edition statement |
3a. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
San Diego : |
Name of publisher, distributor, etc. |
Academic Press, |
Date of publication, distribution, etc. |
c1993. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
xxiv, 480 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
25 cm. |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE |
Series statement |
Food science and technology |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibliográficas e índice. |
596 ## - |
-- |
9 |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Enzymes |
General subdivision |
Industrial applications. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food industry and trade. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Enzimas |
General subdivision |
Aplicaciones industriales. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Industrias alimentarias. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Nagodawithana, Tilak W. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Reed, Gerald, |
Dates associated with a name |
1913- |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Publisher description |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/description/els032/92041628.html">http://www.loc.gov/catdir/description/els032/92041628.html</a> |
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Table of contents |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/els032/92041628.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/els032/92041628.html</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |