The professional chef's knife kit / (Registro nro. 136265)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01059cam a22003134a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u291128
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160811201420.0
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 990324s2000 nyua fr 001 0 eng
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
-- (DLC) 99024635
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
LC control number 99024635
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0471349976 (paper : alk. paper)
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency DLC
Transcribing agency DLC
Modifying agency DLC
042 ## - AUTHENTICATION CODE
Authentication code pcc
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TX657.K54
Item number C85 2000
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 641.5/89
Edition number 21
110 2# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE CORPORATIVO
Corporate name or jurisdiction name as entry element Culinary Institute of America.
245 14 - MENCIÓN DE TITULO
Title The professional chef's knife kit /
Statement of responsibility, etc. the Culinary Institute of America.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. New York :
Name of publisher, distributor, etc. Wiley,
Date of publication, distribution, etc. 2000.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent viii, 150 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 28 cm.
596 ## -
-- 9
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Knives.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cutting.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cuchillos
Form subdivision Coleccionistas y colecciones.
710 2# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE CORPORATIVO
Corporate name or jurisdiction name as entry element Culinary Institute of America.
Subordinate unit Learning Resources Center.
Title of a work Professional chef's knife.
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Publisher description
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/description/wiley033/99024635.html">http://www.loc.gov/catdir/description/wiley033/99024635.html</a>
856 4# - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Table of Contents
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/onix04/99024635.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/onix04/99024635.html</a>
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Precio Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Date last checked out Número de copia Tipo de material Categoría 1 de ítem Categoría 2 de ítem
    Acervo General Biblioteca Central Ensenada Biblioteca Central Ensenada 28/06/2023 377.46 2 TX657 .K54 C85 2000 ENS047906 11/04/2024 02/04/2024 1 Libro LIBROTEXTO COMPRA

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