MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01333cam a22003858a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u296566 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160811203722.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
070131s2007 flu frb 001 0 eng d |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
2007004435 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
9780849392726 (alk. paper) |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0849392721 (alk. paper) |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
Modifying agency |
DLC |
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX541 |
Item number |
.F65 2007 |
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX541 |
Item number |
F45 2007 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
664 |
Edition number |
22 |
245 10 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
Fennema's food chemistry / |
Statement of responsibility, etc. |
[edited by] Srinivasan Damodaran, Kirk Parkin, and Owen R. Fennema. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
Boca Raton : |
Name of publisher, distributor, etc. |
Taylor & Francis, |
Date of publication, distribution, etc. |
2007. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
1144 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
25 cm. |
490 0# - MENCIÓN DE SERIE |
Series statement |
Food science and technology ; |
Volume/sequential designation |
169 |
500 ## - NOTA GENERAL |
General note |
Rev. ed. of: Food chemistry / edited by Owen R. Fennema. 1996. |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibliográficas eíndice. |
596 ## - |
-- |
9 |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food |
General subdivision |
Analysis. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food |
General subdivision |
Composition. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Alimentos |
General subdivision |
Análisis. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Composición de los alimentos. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Damodaran, Srinivasan. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Parkin, Kirk. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Fennema, Owen R. |
730 0# - ASIENTO SECUNDARIO - TITULO UNIFORME |
Uniform title |
Food chemistry. |
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Table of contents only |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip079/2007004435.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip079/2007004435.html</a> |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Publisher description |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0708/2007004435-d.html">http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0708/2007004435-d.html</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |