MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01238cam a22003494a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u318205 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160811212135.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
011213s2002 nyua frb 001 0 eng d |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
2001057791 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0609608754 |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
Modifying agency |
DLC |
042 ## - AUTHENTICATION CODE |
Authentication code |
pcc |
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX951 |
Item number |
D43 2002 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
641.8/74 |
Edition number |
21 |
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
DeGroff, Dale. |
245 14 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
The craft of the cocktail : |
Remainder of title |
everything you need to know to be a master bartender, with 500 recipes / |
Statement of responsibility, etc. |
Dale DeGroff ; with photographs by George Erml. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN |
Edition statement |
1st ed. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
New York : |
Name of publisher, distributor, etc. |
Clarkson Potter/Publishers, |
Date of publication, distribution, etc. |
c2002. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
ix, 230 p. : |
Other physical details |
il., col. ; |
Dimensions |
26 cm. |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibliográficas (p.224) e índice. |
596 ## - |
-- |
9 |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocktails. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Bartending. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocteles. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Servicio de bar. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Erml, George. |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Contributor biographical information |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/bios/random053/2001057791.html">http://www.loc.gov/catdir/bios/random053/2001057791.html</a> |
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Sample text |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/samples/random041/2001057791.html">http://www.loc.gov/catdir/samples/random041/2001057791.html</a> |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Publisher description |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/description/random043/2001057791.html">http://www.loc.gov/catdir/description/random043/2001057791.html</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |