The art of the bar : (Registro nro. 159890)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01288cam a22003494a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u318216
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160811212135.0
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 070607s2006 caua eng d
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
LC control number 2007276565
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency DLC
Transcribing agency DLC
Modifying agency DLC
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0811854981
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780811854986
043 ## - GEOGRAPHIC AREA CODE
Geographic area code n-us-ca
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TX951
Item number H65 2006
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 641.8/74
Edition number 22
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL
Personal name Hollinger, Jeff.
245 14 - MENCIÓN DE TITULO
Title The art of the bar :
Remainder of title cocktails inspired by the classics /
Statement of responsibility, etc. by the bartenders of Absinthe Brasserie [and] Bar, Jeff Hollinger [and] Rob Schwartz ; foreword by Georgeanne Brennan ; photographs by Frankie Frankeny.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. San Francisco :
Name of publisher, distributor, etc. Chronicle Books,
Date of publication, distribution, etc. c2006.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent 143 p. :
Other physical details il., col. ;
Dimensions 29 cm.
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliography, etc Incluye referencias bibliográficas (p. 140) e índice.
596 ## -
-- 9
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cocktails.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Bartending.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cocteles.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Servicio de bar .
610 20 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - NOMBRE CORPORATIVO
Corporate name or jurisdiction name as entry element Absinthe Brasserie & Bar (San Francisco, Calif.)
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Schwartz, Rob.
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Publisher description
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0726/2007276565-d.html">http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0726/2007276565-d.html</a>
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Contributor biographical information
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0732/2007276565-b.html">http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0732/2007276565-b.html</a>
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Precio Total Checkouts Total Renewals Signatura topográfica Código de barras Date last seen Date last checked out Número de copia Tipo de material Categoría 1 de ítem Categoría 2 de ítem
    Acervo General Biblioteca Central Ensenada Biblioteca Central Ensenada 28/06/2023 331.84 3 1 TX951 H65 2006 ENS063125 08/05/2024 13/03/2024 1 Libro MONOGRAFIA COMPRA

Con tecnología Koha