MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01288cam a22003494a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u318216 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160811212135.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
070607s2006 caua eng d |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
2007276565 |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
Modifying agency |
DLC |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0811854981 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
9780811854986 |
043 ## - GEOGRAPHIC AREA CODE |
Geographic area code |
n-us-ca |
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX951 |
Item number |
H65 2006 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
641.8/74 |
Edition number |
22 |
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Hollinger, Jeff. |
245 14 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
The art of the bar : |
Remainder of title |
cocktails inspired by the classics / |
Statement of responsibility, etc. |
by the bartenders of Absinthe Brasserie [and] Bar, Jeff Hollinger [and] Rob Schwartz ; foreword by Georgeanne Brennan ; photographs by Frankie Frankeny. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
San Francisco : |
Name of publisher, distributor, etc. |
Chronicle Books, |
Date of publication, distribution, etc. |
c2006. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
143 p. : |
Other physical details |
il., col. ; |
Dimensions |
29 cm. |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibliográficas (p. 140) e índice. |
596 ## - |
-- |
9 |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocktails. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Bartending. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocteles. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Servicio de bar . |
610 20 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - NOMBRE CORPORATIVO |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
Absinthe Brasserie & Bar (San Francisco, Calif.) |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Schwartz, Rob. |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Publisher description |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0726/2007276565-d.html">http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0726/2007276565-d.html</a> |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Contributor biographical information |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0732/2007276565-b.html">http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0732/2007276565-b.html</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |