Metabolomics as a tool in nutrition research (Registro nro. 206729)

MARC details
000 -LÍDER
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001 - NÚMERO DE CONTROL
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003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
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006 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA - CARACTERÍSTICAS DE MATERIALES ADICIONALES - INFORMACIÓN GENERAL
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007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
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008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
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040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency NLGGC
Language of cataloging eng
Description conventions rda
Transcribing agency NLGGC
Modifying agency NT
-- UIU
-- YDXCP
-- IDEBK
-- OCLCF
-- CDX
019 ## -
-- 899277381
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9781782420927
Qualifying information electronic bk.
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 1782420924
Qualifying information electronic bk.
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 1782420924
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 9781782420842
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 1782420843
029 0# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC)
OCLC library identifier NLGGC
System control number 385906145
050 #4 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number QP171
082 04 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 572/.4
Edition number 23
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC)
Holding library TEFA
245 00 - MENCIÓN DE TITULO
Title Metabolomics as a tool in nutrition research
Medium [recurso electrónico] /
Statement of responsibility, etc. edited by: J.-L. Sebedio and L. Brennan.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. Amsterdam :
Name of publisher, distributor, etc. Elsevier,
Date of publication, distribution, etc. [2014]
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2015
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent 1 online resource :
Other physical details illustrations.
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
490 1# - MENCIÓN DE SERIE
Series statement Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition ;
Volume/sequential designation number 266
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliography, etc Includes bibliographical references and index.
596 ## -
-- 19
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Metabolism.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Nutrition
General subdivision Research.
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element SCIENCE / Life Sciences / Biochemistry
Source of heading or term bisacsh
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Metabolism.
Source of heading or term fast
Authority record control number (OCoLC)fst01017473
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Nutrition
General subdivision Research.
Source of heading or term fast
Authority record control number (OCoLC)fst01042241
655 #4 -
-- Electronic books.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Sebedio, J.-L.,
Relator term editor.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Brennan, L.
Fuller form of name (Lance),
Relator term editor.
830 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE SERIE--TITULO UNIFORME
Uniform title Woodhead Publishing in food science and technology ;
Volume number/sequential designation no. 266.
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Public note Libro electrónico
Materials specified ScienceDirect
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942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro Electrónico
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Número de copia Tipo de material
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