Electron beam pasteurization and complementary food processing technologies (Registro nro. 206730)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01627cam a2200433Mi 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u379809
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160812084615.0
006 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA - CARACTERÍSTICAS DE MATERIALES ADICIONALES - INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field m o d u
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field cr |||||||||||
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 141208s2014 enka o 001 0 eng d
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency NLGGC
Language of cataloging eng
Description conventions rda
-- pn
Transcribing agency NLGGC
Modifying agency OCLCO
-- OPELS
-- YDXCP
-- NT
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9781782421085
Qualifying information electronic bk.
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 1782421084
Qualifying information electronic bk.
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 9781782421009
029 0# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC)
OCLC library identifier NLGGC
System control number 38590584X
050 #4 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TP370
082 04 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 664.02
Edition number 23
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC)
Holding library TEFA
245 00 - MENCIÓN DE TITULO
Title Electron beam pasteurization and complementary food processing technologies
Medium [recurso electrónico] /
Statement of responsibility, etc. edited by: Suresh D. Pillai and Shima Shayanfar.
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Cambridge :
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Woodhead Publishing,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice [2014]
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2015
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent 1 online resource (xxvii, 324 pages) :
Other physical details illustrations.
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
490 1# - MENCIÓN DE SERIE
Series statement Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition ;
Volume/sequential designation number 271
500 ## - NOTA GENERAL
General note Includes index.
596 ## -
-- 19
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Food industry and trade.
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Source of heading or term bisacsh
655 #4 -
-- Electronic books.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Pillai, Suresh D.,
Relator term editor.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Shayanfa, Shima,
Relator term editor.
830 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE SERIE--TITULO UNIFORME
Uniform title Woodhead Publishing in food science and technology ;
Volume number/sequential designation no. 271.
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Public note Libro electrónico
Materials specified ScienceDirect
Uniform Resource Identifier <a href="http://148.231.10.114:2048/login?url=http://www.sciencedirect.com/science/book/9781782421009">http://148.231.10.114:2048/login?url=http://www.sciencedirect.com/science/book/9781782421009</a>
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro Electrónico
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Número de copia Tipo de material
    Colección de Libros Electrónicos Biblioteca Electrónica Biblioteca Electrónica     TP370 379809-2001 12/08/2016 1 Libro Electrónico

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