Managing and preventing obesity : (Registro nro. 206731)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01881cam a2200505Mi 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u379810
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160812084616.0
006 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA - CARACTERÍSTICAS DE MATERIALES ADICIONALES - INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field m o d u
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field cr |||||||||||
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 141208s2014 enk o 000 0 eng d
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency NLGGC
Language of cataloging eng
Description conventions rda
-- pn
Transcribing agency NLGGC
Modifying agency OCLCO
-- YDXCP
-- OPELS
-- UIU
-- NT
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9781782420996
Qualifying information electronic bk.
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 1782420991
Qualifying information electronic bk.
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 9781782420910
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 1782420916
029 0# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC)
OCLC library identifier NLGGC
System control number 38590603X
050 #4 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number RC628
082 04 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 616.398
Edition number 23
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC)
Holding library TEFA
245 00 - MENCIÓN DE TITULO
Title Managing and preventing obesity :
Remainder of title behavioural factors and dietary interventions
Medium [recurso electrónico] /
Statement of responsibility, etc. edited by: Timothy Gill.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. Cambridge :
Name of publisher, distributor, etc. Woodhead,
Date of publication, distribution, etc. [2014]
264 #4 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2015
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent 1 online resource (iv, 345 pages) :
Other physical details illustrations.
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
490 1# - MENCIÓN DE SERIE
Series statement Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition ;
Volume/sequential designation number 270
500 ## - NOTA GENERAL
General note Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier.
596 ## -
-- 19
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Obesity
General subdivision Prevention.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Obesity
General subdivision Treatment.
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element HEALTH & FITNESS / Diseases / General
Source of heading or term bisacsh
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element MEDICAL / Clinical Medicine
Source of heading or term bisacsh
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element MEDICAL / Diseases
Source of heading or term bisacsh
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element MEDICAL / Evidence-Based Medicine
Source of heading or term bisacsh
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element MEDICAL / Internal Medicine
Source of heading or term bisacsh
655 #4 -
-- Elecrtonic books.
655 #4 -
-- Electronic books.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Gill, Timothy.
Relator code edt
830 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE SERIE--TITULO UNIFORME
Uniform title Woodhead Publishing in food science and technology ;
Volume number/sequential designation no. 270.
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Public note Libro electrónico
Materials specified ScienceDirect
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942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro Electrónico
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Número de copia Tipo de material
    Colección de Libros Electrónicos Biblioteca Electrónica Biblioteca Electrónica     RC628 379810-2001 12/08/2016 1 Libro Electrónico

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