Biotechnology for improved foods and flavors / (Registro nro. 208575)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01160cam a2200277 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u381864
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 150506s1996 dc ad 000 0 eng u
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780841234215
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0841234213
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Transcribing agency MX-MeUAM
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TP248.65 .F66
Item number B56 1996
245 00 - MENCIÓN DE TITULO
Title Biotechnology for improved foods and flavors /
Statement of responsibility, etc. Gary R. Takeoka, editor ... [et al.].
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. Washington :
Name of publisher, distributor, etc. American Chemical Society,
Date of publication, distribution, etc. 1996.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent x, 332 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 24 cm.
500 ## - NOTA GENERAL
General note "Developed from a symposium sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry at the 1995 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies"
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliography, etc Incluye referencias bibliográficas e índice.
596 ## -
-- 9
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Food
General subdivision Biotechnology
-- Congresses.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Agricultural biotechnology
General subdivision Congresses.
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Alimentos
General subdivision Biotecnología
-- Congresos, conferencias, etc.
Source of heading or term lemb
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Biotecnología agrivola
General subdivision xCongresos, conferencias, etc.
Source of heading or term lemb
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Takeoka, Gary R.
710 2# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE CORPORATIVO
Corporate name or jurisdiction name as entry element American Chemical Society.
Subordinate unit Division of Agricultural and Food Chemistry.
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Precio Signatura topográfica Código de barras Date last seen Número de copia Tipo de material Categoría 1 de ítem Categoría 2 de ítem
    Acervo General Biblioteca Central Ensenada Biblioteca Central Ensenada 27/06/2023 2738.75 TP248.65 .F66 B56 1996 ENS081814 12/08/2016 1 Libro MONOGRAFIA COMPRA

Con tecnología Koha