Recommended dietary allowances / Subcommittee on the Tenth Edition of the RDAs, Food and Nutrition Board...<
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Washington, D.C. : National Academy Press, 1989Edición: 10th edDescripción: x, 284 p. ; 23 cmISBN: 0309046335; 0309040418; 9780309040419Tema(s): Nutrición | Dieta | Régimen alimenticio | Alimentación | Nutrition | Diet | Nutrition | Alimentation | Régimes alimentaires | Levensmiddelen | Toevoegingen | Nutrition PhysiologyClasificación CDD: 613.2/8 Clasificación LoC:TX551 | .N38 1989Otra clasificación: 44.21 Recursos en línea: Haga clic para acceso en líneaTipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
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Libro | Biblioteca Central Tijuana | Acervo General | TX551 N38 1989 (Browse shelf(Abre debajo)) | 1 | Disponible | TIJ070043 |
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Rev. ed. of: Recommended dietary allowances / Committee on Dietary Allowances, Food and Nutrition Board, Division of Biological Sciences, Assembly of Life Sciences, National Research Council. 9th rev. ed. 1980.
Supported by funds from the National Institutes of Health, United States Public Health Service, contract no. NO1-DK-8-2236.
Incluyes referencias bibliográficas e índice.
Also available via the World Wide Web.
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