Biotechnology [recurso electrónico] / John E. Smith.
Tipo de material: TextoDetalles de publicación: Cambridge, UK ; New York : Cambridge University Press, 2009Edición: 5th edDescripción: 1 online resource (xii, 266 p.) : illISBN: 9780511463150 (electronic bk.); 0511463154 (electronic bk.); 9780511463945 (electronic bk.); 0511463944 (electronic bk.); 9781139129657 (electronic bk.); 1139129651 (electronic bk.); 9780511802751 (electronic bk.); 0511802757 (electronic bk.)Tema(s): Biotechnology | Biotechnologie | Einführung | Biotechnologie | SCIENCE / BiotechnologyGénero/Forma: Electronic books. | Electronic books.Formatos físicos adicionales: Print version:: Biotechnology.Clasificación CDD: 660.6 Clasificación LoC:TP248.2 | .S66 2009ebOtra clasificación: CIT 900f | WF 9700 Recursos en línea: Libro electrónicoTipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro Electrónico | Biblioteca Electrónica | Colección de Libros Electrónicos | TP248.2 .S66 2009 EB (Browse shelf(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | 369609-2001 |
Includes bibliographical references (p. [254]-262) and index.
Description based on print version record.
Cover; Half-title; Title; Copyright; Dedication; Contents; Preface; Chapter 1 The nature of biotechnology; Chapter 2 Biomass: a biotechnology substrate?; Chapter 3 Genetics and biotechnology; Chapter 4 Bioprocess/fermentation technology; Chapter 5 Enzyme technology; Chapter 6 Biological fuel generation; Chapter 7 Environmental biotechnology; Chapter 8 Plant and forest biotechnology; Chapter 9 Animal and insect biotechnology; Chapter 10 Food and beverage biotechnology; Chapter 11 Biotechnology and medicine; Chapter 12 Stem cell biotechnology
Updated fifth edition of John Smith's popular textbook, ideal for introductory course in biotechnology.
19