Official methods of analysis of AOAC International / editedby Patricia Cunniff.
Tipo de material: TextoIdioma: Inglés Detalles de publicación: Gaithersburg, Md. : AOAC International, 1997Edición: 16a revisadaDescripción: 2 v. ; 30 cmISBN: 0-935584-54-4Clasificación LoC:S587 | O33 1997
Contenidos:
v.1. Agricultural chemicals ; contaminants ; drugs--v.2. Food composition ; additives ; natural contaminants.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro | Biblioteca Central Ensenada | Acervo General | S587 O33 1997 V.1 (Browse shelf(Abre debajo)) | 1 | Disponible | ENS025066 | |
Libro | Biblioteca Central Ensenada | Acervo General | S587 O33 1997 V.2 (Browse shelf(Abre debajo)) | 1 | Disponible | ENS025067 |
Current through : march 1997 supplement.
v.1. Agricultural chemicals ; contaminants ; drugs--v.2. Food composition ; additives ; natural contaminants.
9