000 01239cam a22003614a 4500
001 u296559
003 SIRSI
005 20160811203721.0
008 010629s2001 enka frb 001 0 eng d
010 _a 2001037900
040 _aDLC
_cDLC
_dUKM
_dAGL
_dC#P
_dBAKER
_dBTCTA
_dYDXCP
020 _a08420010359
042 _apcc
050 0 0 _aTX531
_bM67 2001
082 0 0 _a363.19/2
_221
100 1 _aMortimore, Sara.
245 1 0 _aHACCP /
_cSara Mortimore and Carol Wallace ; compiling editor, Christos Cassianos.
260 _aEspaña :
_bAcribia ;
_c2001.
300 _axiv, 145 p. ;
_c24 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 0 _aHazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system).
650 0 _aFood adulteration and inspection.
650 0 _aFood handling
_xSafety measures.
650 4 _aAnálisis de Riesgos y Puntos Críticos de Control (Sistema de seguridad alimentaria).
650 4 _aControl de alimentos.
650 4 _aManejo de alimentos
_xMedidas de seguridad.
700 1 _aWallace, Carol.
856 4 2 _3Book review (E-STREAMS)
_uhttp://www.e-streams.com/es0511/es0511%5F2168.html
596 _a9
942 _cLIBRO
999 _c140978
_d140978