000 | 01239cam a22003614a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | u296559 | ||
003 | SIRSI | ||
005 | 20160811203721.0 | ||
008 | 010629s2001 enka frb 001 0 eng d | ||
010 | _a 2001037900 | ||
040 |
_aDLC _cDLC _dUKM _dAGL _dC#P _dBAKER _dBTCTA _dYDXCP |
||
020 | _a08420010359 | ||
042 | _apcc | ||
050 | 0 | 0 |
_aTX531 _bM67 2001 |
082 | 0 | 0 |
_a363.19/2 _221 |
100 | 1 | _aMortimore, Sara. | |
245 | 1 | 0 |
_aHACCP / _cSara Mortimore and Carol Wallace ; compiling editor, Christos Cassianos. |
260 |
_aEspaña : _bAcribia ; _c2001. |
||
300 |
_axiv, 145 p. ; _c24 cm. |
||
504 | _aIncluye referencias bibliográficas. | ||
650 | 0 | _aHazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system). | |
650 | 0 | _aFood adulteration and inspection. | |
650 | 0 |
_aFood handling _xSafety measures. |
|
650 | 4 | _aAnálisis de Riesgos y Puntos Críticos de Control (Sistema de seguridad alimentaria). | |
650 | 4 | _aControl de alimentos. | |
650 | 4 |
_aManejo de alimentos _xMedidas de seguridad. |
|
700 | 1 | _aWallace, Carol. | |
856 | 4 | 2 |
_3Book review (E-STREAMS) _uhttp://www.e-streams.com/es0511/es0511%5F2168.html |
596 | _a9 | ||
942 | _cLIBRO | ||
999 |
_c140978 _d140978 |