000 01077cam a22003254a 4500
001 u308617
003 SIRSI
005 20160811210143.0
008 070626s2008 nyua frb 001 0 eng d
010 _a 2007026790
020 _a9781418053697
020 _a1418053694
040 _aDLC
_cDLC
_dYDX
_dBAKER
_dBTCTA
_dYDXCP
_dBWX
_dDLC
050 0 0 _aTX911.3.M27
_bS87 2008
082 0 0 _a647.95
_222
100 1 _aStrianese, Anthony J.
245 1 0 _aDining room and banquet management /
_cAnthony J. Strianese, Pamela P. Strianese.
250 _a4th ed.
260 _aClifton Park, NY :
_bThomson/Delmar Learning,
_cc2008.
300 _axx, 428 p. :
_bil. ;
_c24 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aServicio de alimentación
_xAdministración.
650 0 _aFood service management.
700 1 _aStrianese, Pamela P.
856 4 1 _3Table of contents
_uhttp://www.loc.gov/catdir/toc/fy0803/2007026790.html
596 _a9
942 _cLIBRO
999 _c151341
_d151341