000 00921cam a2200301Ia 4500
001 u312883
003 SIRSI
005 20160811211226.0
008 080421s2008 ne a frb 001 0 eng d
040 _aBTCTA
_cBTCTA
_dBAKER
_dYDXCP
_dUAT
_dCDX
_dAGL
_dBWK
020 _a9780123740854
020 _a0123740851
050 4 _aTX541
_bM63 2008
082 0 4 _a664.07
_222
245 1 0 _aModern techniques for food authentication /
_cedited by Da-Wen Sun.
250 _a1st ed.
260 _aAmsterdam ;
_aBoston :
_bElsevier/Academic Press,
_c2008.
300 _axxiv, 689 p. :
_bil. ;
_c26 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aAlimentos
_xAnálisis.
650 4 _aAlimentos
_xAdulteración e inspección.
650 0 _aFood
_xAnalysis.
650 0 _aFood adulteration and inspection.
700 1 _aSun, Da-Wen.
596 _a9
942 _cLIBRO
999 _c155103
_d155103