000 01607cam a2200409 a 4500
001 u322412
003 SIRSI
005 20160812064547.0
008 060810s2007 vaua grbf 001 0 eng
010 _a 2006026288
020 _a9780132396578
020 _a0132396572
040 _aDLC
_cDLC
_dBAKER
_dBTCTA
_dC#P
_dDLC
050 0 0 _aSafe guide to food safety
_bM28 2007
082 0 0 _a363.72/96
_222
050 0 _aTX911.3 .S24
_bM28 2007
100 1 _aMcSwane, David Zachary.
245 1 0 _aSupersafemark guide to food safety /
_cDavid McSwane, Richard Linton, Nancy R. Rue ; development services by Learnovation, LLC.
246 1 8 _aGuide to food safety
250 _aSpecial ed.
260 _a[Arlington, VA] :
_bFood Marketing Institute,
_c2007.
300 _axxv, 400 p. ;
_bil. (algunas col.) ;
_c24 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aServicios de alimentación
_xMedidas de seguridad
_xManuales, etc.
650 4 _aServicios de alimentación
_xSaneamiento
_vManuales, etc.
650 4 _aManejo de alimentos
_xServicios de alimentación
_vManuales, etc.
650 0 _aFood service
_xSafety measures
_vHandbooks, manuals, etc.
650 0 _aFood service
_xSanitation
_vHandbooks, manuals, etc.
650 0 _aFood handling
_xSafety measures
_vHandbooks, manuals, etc.
700 1 _aLinton, Richard.
700 1 _aRue, Nancy R.
_q(Nancy Roberts),
_d1933-
856 4 1 _3Table of contents only
_uhttp://www.loc.gov/catdir/toc/ecip0619/2006026288.html
596 _a9
942 _cLIBRO
999 _c163813
_d163813