000 01408cam a2200373 a 4500
001 u330560
003 SIRSI
005 20160812070005.0
008 070212s2008 xxua frb 001 0 eng
010 _a 2007005819
040 _aeng
020 _a9780763740641
020 _a0763740640
050 0 _aTX911.3.M27
_bM35 2008
082 0 0 _a647.95068
_222
245 0 0 _aManaging food and nutrition services :
_bfor the culinary, hospitality, and nutrition professions /
_cedited by Sari F. Edelstein.
260 _aSudbury, Mass. :
_bJones and Bartlett Publishers,
_cc2008.
300 _axxi, 533 p. :
_bill. ;
_c24 cm.
500 _a"Featuring foodservice math in easy step-by-step instructions and foodservice review for the registered dietitian examination."
504 _aIncluye referencias bibliográficas e indice.
650 7 _aAdministración de servicios de alimentación.
_2lemb
650 7 _aNutrición.
_2lemb
650 0 _aFood service management.
650 0 _aNutrition.
650 4 _aServicios de alimentación (organización e administración;recursos humanos;operación;planejamento)
_2larpcal
650 4 _aManipulación de alimentos.
_2larpcal
650 4 _aAlimentos (qualidade)
_2larpcal
650 4 _aPlanejamento administrativo.
_2larpcal
700 1 _aEdelstein, Sari.
029 1 _aNZ1
_b11248652
596 _a4
942 _cLIBRO
999 _c171246
_d171246