000 01084cam a2200265 a 4500
001 u151822
003 SIRSI
008 950208s1991 sp a fr 000 0 spa d
020 _a8420007161
040 _cMX-MeUAM
041 1 _aspa
_heng
050 0 _aQR115
_bI58
110 1 _aThe International Commission on Microbiological Specifications for Foods.
245 1 3 _aEl sistema de análisis de riesgos y puntos críticos :
_bsu aplicación a las industrias de alimentos /
_cThe International Commission on Microbiological Specifications for Foods ; tr. de Pedro Ducar Maluenda ; revision a cargo de Benito Moreno Garcia.
260 _aZaragoza, España :
_bAcribia,
_c1991.
300 _a332 p. ;
_c 24 cm.
500 _aTraducción de: Microorganisms in foods 4 : application of the hazard analysis critical control point.
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 4 _aAlimentos
_xMicrobiología.
650 4 _aAlimentos
_xMicrobiología
_xTécnicas.
650 4 _aAlimentos
_xNormas.
650 4 _aAlimentos
_xAnálisis.
596 _a7 15
942 _cLIBRO
999 _c18585
_d18585