000 00832cam a2200265 4500
001 u390251
003 MX-MeUAM
005 20240919074012.0
008 160518s2010 xxu fr 000 0 eng d
020 _a9780470250754
040 _cMX-MeUAM
_bspa
050 4 _aTX945
_bB37 2010
100 1 _aBaraban, Regina S.
245 1 0 _aSuccessful restaurant design /
_cRegina S. Baraban, Joseph F. Durocher
250 _a3rd ed.
260 _aNew York :
_bJohn Wiley [and] Sons,
_c2010
300 _axii, 304 p. :
_bil., 8 láms. col. ;
_c29 cm.
590 _aCveAsig: 23074;
590 _aProgEdu: 28004; 33001;
590 _aAresCon: ADMINISTRATIVAS;
650 0 _aRestaurants
_xDesign and construction
650 4 _aRestaurantes
_xDiseño y construcción.
700 1 _aDurocher, Joseph F.,
_d1948-
_ecoaut.
942 _cLIBRO
999 _c216039
_d216039