000 01060cam a2200325 4500
001 u390538
003 MX-MeUAM
005 20240919083659.0
008 160526t2013 nyuad f 001 0 eng d
020 _a9781461462040
020 _a9781461462057 (eBook)
040 _cMX-MeUAM
_bspa
050 4 _aTP248.65 .F66
_bK55 2013
050 4 _aTX911.3.S24
_bK55 2013
100 1 _aKing, Hal.
245 1 0 _aFood safety management :
_bimplementing a food safety program in a food retail business /
_cHal King
250 _a1st ed.
260 _aNew York :
_bSpringer,
_c2013
300 _axiii, 130 p. :
_bil., gráficas ;
_c24 cm.
490 1 _aFood Microbiology and Food Safety
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice
590 _aCveAsig: 23046;
590 _aProgEdu: 28004; 33001;
590 _aAresCon: ADMINISTRATIVAS;
650 7 _aAlimentos
_xMedidas de seguridad.
650 7 _aIndustria alimentaria.
650 4 _aServicio de alimentos.
830 0 _aFood microbiology and food safety series.
942 _cLIBRO
999 _c216259
_d216259