000 01149cam a2200325 i 4500
001 16594470
003 MX-MeUAM
005 20240919132203.0
008 101230s2010 xxua 000 0 eng
020 _a9781452061153
020 _a1452061157
040 _aDLC
_bspa
_cMX-MeUAM
_dDLC
041 0 _aengspa
050 4 _aTX911.3.M27
_bM3518 2010
050 4 _aTX911.3.M27
_bM35 2010
100 1 _aMalaga, Steve.
245 1 0 _aHow to open and operate a profitable restaurant :
_ba complete guide to starting, managing and improving your profitable restaurant = Guía de negocios para restaurantes : como mantener un restaurante rentable /
_cSteve Malaga.
246 3 1 _aGuía de negocios para restaurantes.
250 _a1st ed.
260 _aBloomington, IN :
_bAuthorHouse,
_c[2010]
300 _a1v. (varias paginaciones) :
_bil. ;
_c28 cm
500 _aEn inglés y español.
546 _aIn English and Spanish.
590 _aCveAsig: 23061; 23082;
590 _aProgEdu: 28004; 33001;
590 _aAresCon: ADMINISTRATIVAS;
650 0 _aRestaurant management.
650 0 _aGestión de restauración.
942 _cLIBRO
999 _c220819
_d220819