000 00869nam a22002895i 4500
001 u371353
003 MX-MeUAM
005 20240918125751.0
008 110414s2017 sz adk fr |||| 0|eng d
020 _a9783319441252
020 _a9783319441276
040 _aMX-MeUAM
_bspa
050 4 _aTX541
_bF66 2017
245 0 0 _aFood analysis laboratory manual /
_cS. Suzanne Nielsen, editor
250 _a3a ed.
260 _aCham, Switzerland :
_bSpringer,
_c2017
300 _a249 p. :
_bil. , gráficas, formularios ;
_c28 cm.
490 0 _aFood Science Texts Series
590 _aCveAsig: 47059;
590 _aProgEdu: 7001;
590 _aAresCon: INGENIERÍA.TECNOLOGÍA;
650 7 _aQuímica
_2lemb
650 4 _aCiencia de los Alimentos.
650 7 _aAlimentos
_2lemb
_xAnálisis
700 1 _917616
_aNielsen, S. Suzanne
_eed.
942 _cLIBRO
999 _c248978
_d248977