000 00815cam a2200265 a 4500
001 17342965
003 MX-MeUAM
005 20240918154144.0
008 220113s2012 nyua fr 001 0 eng d
020 _a9780393050691 (hardcover)
040 _aMX-MeUAM
_cMX-MeUAM
_bspa
050 4 _aTX716.A1
_bP74 2012
100 1 _aPresilla, Maricel E.
245 1 0 _aGran cocina latina :
_bthe food of Latin America /
_cMaricel E. Presilla
250 _a1st ed.
260 _aNew York :
_bNorton & Company,
_c2012
300 _avii, 901 p. :
_bil., (algunas col.) ;
_c27 cm.
500 _aIncluye índice.
590 _aCveAsig: 23104;
590 _aProgEdu: 28004; 33001;
590 _aAresCon: ADMINISTRATIVAS;
650 7 _aCocina latinoamericana
_2lemb
650 7 _aCocina mexicana.
_2lemb
942 _cLIBRO
999 _c249489
_d249488