000 00849cam a2200277 a 4500
003 MX-MeUAM
005 20250918154158.0
008 250627s2012 ilua gr 001 0 eng d
020 _a9781569767061 (pbk.)
040 _aMX-MeUAM
_bspa
_cMX-MeUAM
050 4 _aTX545
_bF54 2012
100 1 _aField, Simon
_q(Simon Quellen)
245 1 0 _aCulinary reactions :
_bthe everyday chemistry of cooking /
_cSimon Quellen Field
260 _aChicago, Ill. :
_bChicago Review Press,
_c2012
300 _axv, 238 p. :
_bil. ;
_c23 cm.
500 _aIncluye índice.
541 _cAGOTADO-TODO LOS LIBROS.
590 _aCveAsig: 23110;
590 _aProgEdu: 28004; 33001;
590 _aAresCon: ADMINISTRATIVAS;
650 0 _aCooking.
650 0 _aFood
_xAnalysis.
650 7 _2lemb
_aCocina.
650 4 _aComida
_xAnálisis.
942 _cLIBRO
999 _c255567
_d255566