000 00831nam a22002537a 4500
003 MX-MeUAM
005 20231201110726.0
008 220920s2019 mauao gr 001 0 eng
020 _a9780128148747
040 _bspa
_dMX-MeUAM
041 0 _heng
050 4 _aHD9410.5
_bS88 2019
245 0 0 _aSustainable meat production and processing /
_cedited by Charis M. Galanakis.
250 _a1st ed.
260 _aCambridge, Massachussets :
_bElsevier,
_c2019.
300 _axv, 257 p. :
_bill. ; fot. ;
_c28 cm
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
546 _8Inglés.
650 4 _aIndustria y comercio cárnicos
_xAspectos ambientales.
_2lemb
650 4 _aAgricultura sustentable
_2lemb
650 4 _aCultura animal.
_2lemb
700 1 _aGalanakis, Charis M.
_eedit.
_926568
942 _cLIBRO
999 _c258856
_d258855