000 00922nam a22002417a 4500
003 MX-MeUAM
005 20240514104107.0
008 240514s2021 at ado|gr|||| 001 0 eng d
020 _a9780994635631
040 _bspa
_dMX-MeUAM
050 4 _aTP548.5.A5
_bT42 2021
245 1 0 _aTechniques and methods for chemical, physical and sensory analyses and tests of grapes and wine /
_cauthors, Patrick Iland ... [et al.].
250 _a1st ed.
260 _aAdelaide, South Australia :
_bPatrick Iland Wine Promotions Pty Ltd,
_c2021.
300 _aiv, 138 p. :
_bil. ; col. ; fot. ; col. ; graf. ; col. ;
_c22 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
650 4 _aVino
_xAnálisis.
650 4 _aBebidas alcohólicas
_xAnálisis.
650 4 _aVino y vinificación
_xAnálisis.
650 4 _aVino y vinificación
_xQuímica.
700 1 _934207
_aIland, Patrick
_ecoaut.
942 _cLIBRO
999 _c267001
_d267000