How to open and operate a profitable restaurant : a complete guide to starting, managing and improving your profitable restaurant = Guía de negocios para restaurantes : como mantener un restaurante rentable /
Malaga, Steve.
How to open and operate a profitable restaurant : a complete guide to starting, managing and improving your profitable restaurant = Guía de negocios para restaurantes : como mantener un restaurante rentable / Guía de negocios para restaurantes. Steve Malaga. - 1st ed. - Bloomington, IN : AuthorHouse, [2010] - 1v. (varias paginaciones) : il. ; 28 cm
En inglés y español.
In English and Spanish.
9781452061153 1452061157
Restaurant management.
Gestión de restauración.
TX911.3.M27 / M3518 2010 TX911.3.M27 / M35 2010
How to open and operate a profitable restaurant : a complete guide to starting, managing and improving your profitable restaurant = Guía de negocios para restaurantes : como mantener un restaurante rentable / Guía de negocios para restaurantes. Steve Malaga. - 1st ed. - Bloomington, IN : AuthorHouse, [2010] - 1v. (varias paginaciones) : il. ; 28 cm
En inglés y español.
In English and Spanish.
9781452061153 1452061157
Restaurant management.
Gestión de restauración.
TX911.3.M27 / M3518 2010 TX911.3.M27 / M35 2010