MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01227cam a2200349 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u291173 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160811201424.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
950920s1996 nyua fr 001 0 eng |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
-- |
(DLC) 95043662 |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
95043662 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0471122378 (alk. paper) |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
Modifying agency |
DLC |
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX749.5.P67 |
Item number |
K55 1996 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
641.6 |
Edition number |
20 |
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Kinsella, John, |
Dates associated with a name |
1939-. |
245 10 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
Professional charcuterie : |
Remainder of title |
sausage making, curing, terrines, and patés / |
Statement of responsibility, etc. |
John Kinsella, David T. Harvey. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
New York : |
Name of publisher, distributor, etc. |
John Wiley & Sons, |
Date of publication, distribution, etc. |
1996. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
xii, 288 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
26 cm. |
500 ## - NOTA GENERAL |
General note |
Incluye índice. |
596 ## - |
-- |
9 |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Cookery (Pork) |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Cookery (Fish) |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Carne de cerdo (Cocina). |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Pescado (Cocina). |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Platillos y recetas sobre carnes rojas |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Harvey, David T. |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Contributor biographical information |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/bios/wiley042/95043662.html">http://www.loc.gov/catdir/bios/wiley042/95043662.html</a> |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Publisher description |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/description/wiley033/95043662.html">http://www.loc.gov/catdir/description/wiley033/95043662.html</a> |
856 4# - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Table of Contents |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/onix04/95043662.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/onix04/95043662.html</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |