MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01164cam a22003494a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u296615 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160811203725.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
020813s2004 nyua b 001 0 eng |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
2002070202 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0471443824 (cloth : acid-free paper) |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
Modifying agency |
DLC |
042 ## - AUTHENTICATION CODE |
Authentication code |
pcc |
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX763 |
Item number |
.B34 2004 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
641.8/15 |
Edition number |
21 |
245 10 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
Baking and pastry : |
Remainder of title |
mastering the art and craft / |
Statement of responsibility, etc. |
Culinary Institute of America. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
New York : |
Name of publisher, distributor, etc. |
Wiley, |
Date of publication, distribution, etc. |
c2004. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
ix, 870 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
29 cm. |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibluográficas e índice. |
596 ## - |
-- |
9 |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Baking. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Pastry. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Desserts. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Cocimiento. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Repostería. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Postre. |
710 2# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE CORPORATIVO |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
Culinary Institute of America. |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Contributor biographical information |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/bios/wiley047/2002070202.html">http://www.loc.gov/catdir/bios/wiley047/2002070202.html</a> |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Publisher description |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/description/wiley041/2002070202.html">http://www.loc.gov/catdir/description/wiley041/2002070202.html</a> |
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Table of contents |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/wiley032/2002070202.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/wiley032/2002070202.html</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |