Baking and pastry : (Registro nro. 141018)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01164cam a22003494a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u296615
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160811203725.0
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 020813s2004 nyua b 001 0 eng
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
LC control number 2002070202
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0471443824 (cloth : acid-free paper)
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency DLC
Transcribing agency DLC
Modifying agency DLC
042 ## - AUTHENTICATION CODE
Authentication code pcc
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TX763
Item number .B34 2004
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 641.8/15
Edition number 21
245 10 - MENCIÓN DE TITULO
Title Baking and pastry :
Remainder of title mastering the art and craft /
Statement of responsibility, etc. Culinary Institute of America.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. New York :
Name of publisher, distributor, etc. Wiley,
Date of publication, distribution, etc. c2004.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent ix, 870 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 29 cm.
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliography, etc Incluye referencias bibluográficas e índice.
596 ## -
-- 9
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Baking.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Pastry.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Desserts.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cocimiento.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Repostería.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Postre.
710 2# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE CORPORATIVO
Corporate name or jurisdiction name as entry element Culinary Institute of America.
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Contributor biographical information
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/bios/wiley047/2002070202.html">http://www.loc.gov/catdir/bios/wiley047/2002070202.html</a>
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Publisher description
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/description/wiley041/2002070202.html">http://www.loc.gov/catdir/description/wiley041/2002070202.html</a>
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Table of contents
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/wiley032/2002070202.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/wiley032/2002070202.html</a>
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Precio Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Date last checked out Número de copia Tipo de material Categoría 1 de ítem Categoría 2 de ítem Total Renewals
    Acervo General Biblioteca Central Ensenada Biblioteca Central Ensenada 17/10/2022 685.00 5 TX763 B34 2004 ENS052561 01/11/2022 17/10/2022 1 Libro MONOGRAFIA COMPRA  
    Acervo General Biblioteca Central Ensenada Biblioteca Central Ensenada 19/04/2023 685.00 6 TX763 B34 2004 ENS052562 17/05/2023 26/04/2023 2 Libro MONOGRAFIA COMPRA 2

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