MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
02433cam a2200469 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u315053 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160811211628.0 |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
cr bn||||||||| |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
091019s2008 sz abd gr i000 0 eng c |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
NLM |
Transcribing agency |
NLM |
Modifying agency |
AU@ |
-- |
HNC |
-- |
TPH |
-- |
IXA |
-- |
BWX |
-- |
YDXCP |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
9789241547222 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
9241547227 |
041 0# - CÓDIGO DE IDIOMA |
Language code of text/sound track or separate title |
eng |
042 ## - AUTHENTICATION CODE |
Authentication code |
nlmcopyc |
050 14 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
RA601.5 |
Item number |
.W67 2008 |
082 04 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
615.954 |
Edition number |
22 |
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
RA601.5 |
Item number |
F66 2008 |
245 10 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
Foodborne disease outbreaks : |
Remainder of title |
guidelines for investigation and control / |
Statement of responsibility, etc. |
World Health Organization. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
Geneva : |
Name of publisher, distributor, etc. |
World Health Organization, |
Date of publication, distribution, etc. |
2008. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
vi, 146 p. : |
Other physical details |
il., mapas, gráficos ; |
Dimensions |
30 cm. |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibliográficas (p. 94-95). |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO |
Formatted contents note |
Practical guide -- Planning and preparation -- Surveillance to detect foodborne disease outbreaks -- Investigation of foodborne disease outbreaks -- Control measures -- Features of important foodborne diseases. |
520 ## - NOTA DE RESUMEN, ETC. |
Summary, etc. |
"Estas guías han sido escritas por profesionales de la salud pública, la alimentación y los inspectores de salud, de distrito y de los oficiales de médicos, personal de laboratorio y otros que puedan emprender o participar en la investigación y el control de brotes de enfermedades transmitidas por los alimentos." |
596 ## - |
-- |
12 |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Enfermedades transmitidas por alimentos |
Form subdivision |
Directorios. |
Source of heading or term |
lemb |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Enfermedades transmitidas por alimentos |
General subdivision |
Control |
Form subdivision |
Directorios. |
Source of heading or term |
lemb |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Enfermedades transmitidas por alimentos |
General subdivision |
Investigación |
Form subdivision |
Directorios. |
Source of heading or term |
lemb |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Brotes endémicos |
General subdivision |
Prevención y control |
Form subdivision |
Directorios. |
Source of heading or term |
lemb |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Intoxicación por alimentos |
General subdivision |
Prevención y control |
Form subdivision |
Directorios. |
Source of heading or term |
lemb |
650 12 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Disease Outbreaks |
General subdivision |
prevention & control |
Form subdivision |
Guideline. |
650 12 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food Poisoning |
General subdivision |
prevention & control |
Form subdivision |
Guideline. |
650 22 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Communicable Disease Control |
General subdivision |
methods |
Form subdivision |
Guideline. |
650 22 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food Contamination |
General subdivision |
prevention & control |
Form subdivision |
Guideline. |
650 22 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Public Health Practice |
Form subdivision |
Guideline. |
710 2# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE CORPORATIVO |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
World Health Organization. |
856 4# - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.who.int/foodsafety/publications/foodborne%5Fdisease/outbreak%5Fguidelines.pdf">http://www.who.int/foodsafety/publications/foodborne%5Fdisease/outbreak%5Fguidelines.pdf</a> |
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.who.int/foodsafety/publications/foodborne_disease/outbreak_guidelines.pdf">http://www.who.int/foodsafety/publications/foodborne_disease/outbreak_guidelines.pdf</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |