In the hands of a chef : (Registro nro. 159878)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01054cam a22003258a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u318204
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160811212135.0
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 060623s2008 nju fr 001 0 eng d
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
LC control number 2006021034
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780470080269 (pbk.)
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0470080264 (pbk.)
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency DLC
Transcribing agency DLC
Modifying agency DLC
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TX656
Item number I58 2008
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 643/.3
Edition number 22
245 10 - MENCIÓN DE TITULO
Title In the hands of a chef :
Remainder of title the professional chef's guide to essential kitchen tools /
Statement of responsibility, etc. The Culinary Institute of America.
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Edition statement 1a ed.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. Hoboken, NJ :
Name of publisher, distributor, etc. Wiley,
Date of publication, distribution, etc. c2008.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent 170 p. :
Other physical details il. ;
Dimensions 20x21 cm.
500 ## - NOTA GENERAL
General note Incluye índice.
596 ## -
-- 9
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Kitchen utensils.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cookery.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Utensilios de cocina.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cocina.
710 2# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE CORPORATIVO
Corporate name or jurisdiction name as entry element Culinary Institute of America.
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Table of contents only
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip0616/2006021034.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip0616/2006021034.html</a>
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Materials specified Publisher description
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0827/2006021034-d.html">http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0827/2006021034-d.html</a>
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Precio Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Date last checked out Número de copia Tipo de material Categoría 1 de ítem Categoría 2 de ítem
    Acervo General Biblioteca Central Ensenada Biblioteca Central Ensenada 28/06/2023 331.83 1 TX656 I58 2008 ENS063109 12/09/2019 05/09/2019 1 Libro MONOGRAFIA COMPRA
    Acervo General Biblioteca Central Ensenada Biblioteca Central Ensenada 28/06/2023 331.83 2 TX656 I58 2008 ENS063110 12/09/2018 07/09/2018 2 Libro MONOGRAFIA COMPRA

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