MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01258cam a2200337 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u318210 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160811212135.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
061215s2008 njua fr 001 0 eng d |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
2006102169 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
9780471748168 (pbk. : alk. paper) |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0471748161 (pbk. : alk. paper) |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
Modifying agency |
BTCTA |
-- |
BAKER |
-- |
C#P |
-- |
BWX |
-- |
YDXCP |
-- |
DLC |
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX911.3.M33 |
Item number |
J65 2008 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
647.9501/51 |
Edition number |
22 |
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Jones, Terri, |
Dates associated with a name |
1954-. |
245 10 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
Culinary calculations : |
Remainder of title |
simplified math for culinary professionals / |
Statement of responsibility, etc. |
Terri Jones. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN |
Edition statement |
2nd ed. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
Hoboken, N.J. : |
Name of publisher, distributor, etc. |
John Wiley & Sons, |
Date of publication, distribution, etc. |
c2008. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
xiii, 240 p. : |
Other physical details |
il. ; |
Dimensions |
28 cm. |
500 ## - NOTA GENERAL |
General note |
Incluye índice. |
596 ## - |
-- |
9 |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food service |
General subdivision |
Mathematics. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Servicios de alimentación |
General subdivision |
Matemáticas. |
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Table of contents only |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip077/2006102169.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip077/2006102169.html</a> |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Contributor biographical information |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0826/2006102169-b.html">http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0826/2006102169-b.html</a> |
856 42 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Publisher description |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0826/2006102169-d.html">http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0826/2006102169-d.html</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |