MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01607cam a2200409 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u322412 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160812064547.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
060810s2007 vaua grbf 001 0 eng |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
2006026288 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
9780132396578 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0132396572 |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
Modifying agency |
BAKER |
-- |
BTCTA |
-- |
C#P |
-- |
DLC |
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
Safe guide to food safety |
Item number |
M28 2007 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
363.72/96 |
Edition number |
22 |
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX911.3 .S24 |
Item number |
M28 2007 |
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
McSwane, David Zachary. |
245 10 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
Supersafemark guide to food safety / |
Statement of responsibility, etc. |
David McSwane, Richard Linton, Nancy R. Rue ; development services by Learnovation, LLC. |
246 18 - FORMA VARIANTE DEL TITULO |
Title proper/short title |
Guide to food safety |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN |
Edition statement |
Special ed. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
[Arlington, VA] : |
Name of publisher, distributor, etc. |
Food Marketing Institute, |
Date of publication, distribution, etc. |
2007. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
xxv, 400 p. ; |
Other physical details |
il. (algunas col.) ; |
Dimensions |
24 cm. |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibliográficas e índice. |
596 ## - |
-- |
9 |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Servicios de alimentación |
General subdivision |
Medidas de seguridad |
-- |
Manuales, etc. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Servicios de alimentación |
General subdivision |
Saneamiento |
Form subdivision |
Manuales, etc. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Manejo de alimentos |
General subdivision |
Servicios de alimentación |
Form subdivision |
Manuales, etc. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food service |
General subdivision |
Safety measures |
Form subdivision |
Handbooks, manuals, etc. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food service |
General subdivision |
Sanitation |
Form subdivision |
Handbooks, manuals, etc. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food handling |
General subdivision |
Safety measures |
Form subdivision |
Handbooks, manuals, etc. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Linton, Richard. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Rue, Nancy R. |
Fuller form of name |
(Nancy Roberts), |
Dates associated with a name |
1933- |
856 41 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS |
Materials specified |
Table of contents only |
Uniform Resource Identifier |
<a href="http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip0619/2006026288.html">http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip0619/2006026288.html</a> |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |