Managing food and nutrition services : (Registro nro. 171246)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01408cam a2200373 a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u330560
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160812070005.0
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 070212s2008 xxua frb 001 0 eng
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
LC control number 2007005819
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency eng
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780763740641
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0763740640
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TX911.3.M27
Item number M35 2008
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 647.95068
Edition number 22
029 1# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC)
OCLC library identifier NZ1
System control number 11248652
245 00 - MENCIÓN DE TITULO
Title Managing food and nutrition services :
Remainder of title for the culinary, hospitality, and nutrition professions /
Statement of responsibility, etc. edited by Sari F. Edelstein.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. Sudbury, Mass. :
Name of publisher, distributor, etc. Jones and Bartlett Publishers,
Date of publication, distribution, etc. c2008.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent xxi, 533 p. :
Other physical details ill. ;
Dimensions 24 cm.
500 ## - NOTA GENERAL
General note "Featuring foodservice math in easy step-by-step instructions and foodservice review for the registered dietitian examination."
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliography, etc Incluye referencias bibliográficas e indice.
596 ## -
-- 4
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Administración de servicios de alimentación.
Source of heading or term lemb
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Nutrición.
Source of heading or term lemb
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Food service management.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Nutrition.
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Servicios de alimentación (organización e administración;recursos humanos;operación;planejamento)
Source of heading or term larpcal
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Manipulación de alimentos.
Source of heading or term larpcal
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Alimentos (qualidade)
Source of heading or term larpcal
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Planejamento administrativo.
Source of heading or term larpcal
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Edelstein, Sari.
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Precio Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Date last checked out Número de copia Tipo de material Categoría 1 de ítem Categoría 2 de ítem
    Acervo General Biblioteca Central Tijuana Biblioteca Central Tijuana 24/02/2023 1084.30 1 TX911.3.M27 M35 2008 TIJ093299 17/03/2023 24/02/2023 1 Libro MONOGRAFIA COMPRA

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