MARC details
000 -LÍDER |
fixed length control field |
01408cam a2200373 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
control field |
u330560 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
control field |
SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN |
control field |
20160812070005.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL |
fixed length control field |
070212s2008 xxua frb 001 0 eng |
010 ## - NÚMERO DE CONTROL DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
LC control number |
2007005819 |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN |
Original cataloging agency |
eng |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
9780763740641 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS |
International Standard Book Number |
0763740640 |
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Classification number |
TX911.3.M27 |
Item number |
M35 2008 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY |
Classification number |
647.95068 |
Edition number |
22 |
029 1# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC) |
OCLC library identifier |
NZ1 |
System control number |
11248652 |
245 00 - MENCIÓN DE TITULO |
Title |
Managing food and nutrition services : |
Remainder of title |
for the culinary, hospitality, and nutrition professions / |
Statement of responsibility, etc. |
edited by Sari F. Edelstein. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) |
Place of publication, distribution, etc. |
Sudbury, Mass. : |
Name of publisher, distributor, etc. |
Jones and Bartlett Publishers, |
Date of publication, distribution, etc. |
c2008. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extent |
xxi, 533 p. : |
Other physical details |
ill. ; |
Dimensions |
24 cm. |
500 ## - NOTA GENERAL |
General note |
"Featuring foodservice math in easy step-by-step instructions and foodservice review for the registered dietitian examination." |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. |
Bibliography, etc |
Incluye referencias bibliográficas e indice. |
596 ## - |
-- |
4 |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Administración de servicios de alimentación. |
Source of heading or term |
lemb |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Nutrición. |
Source of heading or term |
lemb |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Food service management. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Nutrition. |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Servicios de alimentación (organización e administración;recursos humanos;operación;planejamento) |
Source of heading or term |
larpcal |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Manipulación de alimentos. |
Source of heading or term |
larpcal |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Alimentos (qualidade) |
Source of heading or term |
larpcal |
650 #4 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO |
Topical term or geographic name as entry element |
Planejamento administrativo. |
Source of heading or term |
larpcal |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Edelstein, Sari. |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) |
Koha item type |
Libro |