Molecular cuisine : (Registro nro. 184883)
[ vista simple ]
000 -LÍDER | |
---|---|
fixed length control field | 01288cam a2200397 a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
control field | u346001 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
control field | SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN | |
control field | 20160812074042.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL | |
fixed length control field | 120123s2012 flua fr 001 0 eng c |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS | |
International Standard Book Number | 9781439871638 (papel alcalino) |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS | |
International Standard Book Number | 1439871639 (papel alcalino ) |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN | |
Original cataloging agency | BTCTA |
Language of cataloging | eng |
Transcribing agency | BTCTA |
Modifying agency | UKMGB |
-- | YDXCP |
-- | CUV |
-- | DLC |
041 1# - CÓDIGO DE IDIOMA | |
Language code of text/sound track or separate title | eng |
Language code of original | fre |
042 ## - AUTHENTICATION CODE | |
Authentication code | lccopycat |
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Classification number | TX651 |
Item number | .C3913 2012 |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY | |
Classification number | 641.5 |
Edition number | 23 |
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Classification number | tx651 |
Item number | C3913 2012 |
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL | |
Personal name | Cazor, Anne. |
245 10 - MENCIÓN DE TITULO | |
Title | Molecular cuisine : |
Remainder of title | twenty techniques, forty recipes / |
Statement of responsibility, etc. | Anne Cazor & Christine Liénard ; photographs by Julien Attard ; translation by Gui Alinat ; foreword by Hervé This. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) | |
Place of publication, distribution, etc. | Boca Raton : |
Name of publisher, distributor, etc. | CRC, |
Date of publication, distribution, etc. | c2012. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extent | xii, 147 p. : |
Other physical details | il. col. ; |
Dimensions | 25 cm. |
500 ## - NOTA GENERAL | |
General note | Incluye índice. |
500 ## - NOTA GENERAL | |
General note | Traducción de: |
-- | La cuisine moléculaire. |
596 ## - | |
-- | 2 |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO | |
Topical term or geographic name as entry element | Cocina. |
Source of heading or term | lemb |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO | |
Topical term or geographic name as entry element | Gastronomía molecular. |
Source of heading or term | lemb |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO | |
Topical term or geographic name as entry element | Cooking. |
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO | |
Topical term or geographic name as entry element | Molecular gastronomy. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL | |
Personal name | Lienard, Christine, |
Relator term | coaut. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL | |
Personal name | Attard, Julien. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL | |
Personal name | Alinat, Gui, tr. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL | |
Personal name | This, Hervé, |
Relator term | pról. |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) | |
Koha item type | Libro |
Estado de retiro | Fuente de clasificación | Colección | Ubicación permanente | Ubicación actual | Fecha de ingreso | Precio | Signatura topográfica | Código de barras | Date last seen | Número de copia | Tipo de material | Categoría 1 de ítem | Categoría 2 de ítem |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Acervo General | Biblioteca Central Mexicali | Biblioteca Central Mexicali | 25/06/2024 | 476.90 | TX651 C3913 2012 | MXL112822 | 12/08/2016 | 1 | Libro | MONOGRAFIA | COMPRA |