Molecular cuisine : (Registro nro. 184883)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01288cam a2200397 a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u346001
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160812074042.0
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 120123s2012 flua fr 001 0 eng c
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9781439871638 (papel alcalino)
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 1439871639 (papel alcalino )
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency BTCTA
Language of cataloging eng
Transcribing agency BTCTA
Modifying agency UKMGB
-- YDXCP
-- CUV
-- DLC
041 1# - CÓDIGO DE IDIOMA
Language code of text/sound track or separate title eng
Language code of original fre
042 ## - AUTHENTICATION CODE
Authentication code lccopycat
050 00 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TX651
Item number .C3913 2012
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 641.5
Edition number 23
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number tx651
Item number C3913 2012
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL
Personal name Cazor, Anne.
245 10 - MENCIÓN DE TITULO
Title Molecular cuisine :
Remainder of title twenty techniques, forty recipes /
Statement of responsibility, etc. Anne Cazor & Christine Liénard ; photographs by Julien Attard ; translation by Gui Alinat ; foreword by Hervé This.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. Boca Raton :
Name of publisher, distributor, etc. CRC,
Date of publication, distribution, etc. c2012.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent xii, 147 p. :
Other physical details il. col. ;
Dimensions 25 cm.
500 ## - NOTA GENERAL
General note Incluye índice.
500 ## - NOTA GENERAL
General note Traducción de:
-- La cuisine moléculaire.
596 ## -
-- 2
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cocina.
Source of heading or term lemb
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Gastronomía molecular.
Source of heading or term lemb
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Cooking.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Molecular gastronomy.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Lienard, Christine,
Relator term coaut.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Attard, Julien.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Alinat, Gui, tr.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name This, Hervé,
Relator term pról.
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Precio Signatura topográfica Código de barras Date last seen Número de copia Tipo de material Categoría 1 de ítem Categoría 2 de ítem
    Acervo General Biblioteca Central Mexicali Biblioteca Central Mexicali 25/06/2024 476.90 TX651 C3913 2012 MXL112822 12/08/2016 1 Libro MONOGRAFIA COMPRA

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