Hygiene in food processing (Registro nro. 207000)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 02205cam a2200565Ma 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u380079
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160812084629.0
006 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA - CARACTERÍSTICAS DE MATERIALES ADICIONALES - INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field m o d
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field cr |||||||||||
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 140206r20142013enk o 000 0 eng d
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency UKMGB
Language of cataloging eng
Transcribing agency UKMGB
Modifying agency OPELS
-- E7B
-- YDXCP
-- COO
-- OCLCO
-- DEBSZ
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780857098634 (PDF ebook)
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0857098632 (PDF ebook)
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 9780857094292
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0857094297
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780857094292
029 1# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC)
OCLC library identifier DEBSZ
System control number 414271882
050 #4 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TP373.6
082 04 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 664
Edition number 23
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC)
Holding library TEFA
245 00 - MENCIÓN DE TITULO
Title Hygiene in food processing
Medium [recurso electrónico] :
Remainder of title principles and practice /
Statement of responsibility, etc. edited by Huub Lelieveld, John Holah, David Napper.
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Edition statement 2nd edition.
263 ## - PROJECTED PUBLICATION DATE
Projected publication date 201401
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE
Place of production, publication, distribution, manufacture Oxford :
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer Woodhead Publishing,
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice 2014.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent 1 online resource (p. cm.)
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Source rdacarrier
490 1# - MENCIÓN DE SERIE
Series statement Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition,
International Standard Serial Number 2042-8049 ;
Volume/sequential designation number 258
500 ## - NOTA GENERAL
General note This edition previously issued in print: 2013.
588 ## - SOURCE OF DESCRIPTION NOTE
Source of description note Description based on CIP data; resource not viewed.
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliography, etc Includes bibliographical references and index.
505 0# - NOTA DE CONTENIDO
Formatted contents note Part I. Microbial food safety risks and hygiene regulation -- part II. Hygienic design of food factory infrastructure -- part III. Hygiene practices in food processing.
596 ## -
-- 19
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Food industry and trade
General subdivision Sanitation.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Food processing plants
General subdivision Design.
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Food law and legislation.
655 #0 -
-- Electronic books.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Lelieveld, H. L. M.,
Relator term editor.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Holah, J. T.,
Relator term editor.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Napper, D.
Fuller form of name (David),
Relator term editor.
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY
Relationship information Print version
International Standard Book Number 9780857094292
830 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE SERIE--TITULO UNIFORME
Uniform title Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition ;
Volume number/sequential designation no. 258.
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Public note Libro electrónico
Materials specified ScienceDirect
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942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro Electrónico
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Número de copia Tipo de material
    Colección de Libros Electrónicos Biblioteca Electrónica Biblioteca Electrónica     TP373.6 380079-2001 12/08/2016 1 Libro Electrónico

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