Innovations in food packaging (Registro nro. 207122)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 02326cam a2200541Ia 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u380201
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160812084636.0
006 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA - CARACTERÍSTICAS DE MATERIALES ADICIONALES - INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field m o d
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field cr |n|||||||||
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 131011s2014 enka ob 001 0 eng d
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Original cataloging agency IDEBK
Language of cataloging eng
Transcribing agency IDEBK
Modifying agency CUV
-- TEF
-- DEBSZ
-- GGVRL
-- YDXCP
-- OCLCO
-- OCLCF
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 1299964648 (ebk)
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9781299964648 (ebk)
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 9780123946010 (hbk.)
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Canceled/invalid ISBN 0123946018 (hbk.)
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0123946018
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780123946010
029 1# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC)
OCLC library identifier DEBSZ
System control number 398907226
029 1# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC)
OCLC library identifier NZ1
System control number 15295487
029 1# - OTHER SYSTEM CONTROL NUMBER (OCLC)
OCLC library identifier NLGGC
System control number 389716952
050 #4 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number TP374
082 04 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 664/.909
Edition number 23
049 ## - LOCAL HOLDINGS (OCLC)
Holding library TEFA
245 00 - MENCIÓN DE TITULO
Title Innovations in food packaging
Medium [recurso electrónico] /
Statement of responsibility, etc. edited by Jung H. Han.
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Edition statement 2nd ed.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. London :
Name of publisher, distributor, etc. Academic Press
Date of publication, distribution, etc. 2014.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent 1 online resource :
Other physical details illustrations
336 ## - CONTENT TYPE
Content type term text
Content type code txt
Source rdacontent
337 ## - MEDIA TYPE
Media type term computer
Media type code c
Source rdamedia
338 ## - CARRIER TYPE
Carrier type term online resource
Carrier type code cr
Source rdacarrier
490 1# - MENCIÓN DE SERIE
Series statement Food science and technology
588 ## - SOURCE OF DESCRIPTION NOTE
Source of description note Title from PDF title page (viewed October 22, 2013).
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliography, etc Includes bibliographical references and index.
505 0# - NOTA DE CONTENIDO
Formatted contents note Section 1. Physical chemistry fundamentals for food packaging -- section 2. Active and intelligent packaging -- section 3. Edible coating and films -- section 4. Biopolymer packaging -- section 5. Commercial food packaging innovations.
520 ## - NOTA DE RESUMEN, ETC.
Summary, etc. This book examines the whole range of modern packaging options. It covers edible packaging based on carbohydrates, proteins, and lipids, antioxidative and antimicrobial packaging, and chemistry issues of food and food packaging, such as plasticization and polymer morphology.
596 ## -
-- 19
650 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Food
General subdivision Packaging
-- Technological innovations.
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Food
General subdivision Packaging
-- Technological innovations.
Source of heading or term fast
Authority record control number (OCoLC)fst00930561
655 #7 -
-- Electronic books.
-- local
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Han, Jung H.
776 08 - ADDITIONAL PHYSICAL FORM ENTRY
Relationship information Print version:
Title Innovations in food packaging.
Edition 2nd edition.
Place, publisher, and date of publication Amsterdam : Academic Press, 2013
International Standard Book Number 9780123946010
Record control number (OCoLC)855196727
830 #0 - ASIENTO SECUNDARIO DE SERIE--TITULO UNIFORME
Uniform title Food science and technology.
856 40 - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Uniform Resource Identifier <a href="http://www.sciencedirect.com/science/book/9780123946010">http://www.sciencedirect.com/science/book/9780123946010</a>
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro Electrónico
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Total Checkouts Signatura topográfica Código de barras Date last seen Número de copia Tipo de material
    Colección de Libros Electrónicos Biblioteca Electrónica Biblioteca Electrónica     TP374 380201-2001 12/08/2016 1 Libro Electrónico

Con tecnología Koha