"Meetings, Expositions, Events, and Conventions: An Introduction to the Industry (What's New in Culinary & Hospitality)" (Registro nro. 255316)

MARC details
000 -LÍDER
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005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20240923131922.0
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780134735900
245 ## - MENCIÓN DE TITULO
Título "Meetings, Expositions, Events, and Conventions: An Introduction to the Industry (What's New in Culinary & Hospitality)"
Mención de responsabilidad, etc. Fenich, G.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Name of publisher, distributor, etc. England:. Pearson.
Date of publication, distribution, etc. 2018.
590 ## - NOTA LOCAL
Nota local CveAsig: 40252;
590 ## - NOTA LOCAL
Nota local ProgEdu: 28003;
590 ## - NOTA LOCAL
Nota local AresCon: ADMINISTRATIVAS;
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
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