Biotechnology of microorganisms : diversity, improvement, and application of microbes for food processing, healthcare, environmental safety, and agricultural industry / (Registro nro. 267911)

MARC details
000 -LÍDER
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005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20240923123244.0
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9781771887472
245 ## - MENCIÓN DE TITULO
Título Biotechnology of microorganisms : diversity, improvement, and application of microbes for food processing, healthcare, environmental safety, and agricultural industry /
Mención de responsabilidad, etc. Jeyabalan Sangeetha
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Name of publisher, distributor, etc. CRC Press,
Date of publication, distribution, etc. 2019
590 ## - NOTA LOCAL
Nota local CveAsig: 47058;
590 ## - NOTA LOCAL
Nota local ProgEdu: 7001;
590 ## - NOTA LOCAL
Nota local AresCon: INGENIERÍA.TECNOLOGÍA;
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
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