Vista normal Vista MARC

Entrada Nombre personal

Número de registros utilizados en: 1

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 28831

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field: MX-MeUAM

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20230503092911.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 180605n| azznnaabn |a aaa c

010 ## - LIBRARY OF CONGRESS CONTROL NUMBER

  • LC control number: ns2018001321

035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER

  • System control number: (CaEvSKY)skya11685620

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency: MX-SlUA
  • Language of cataloging: spa
  • Transcribing agency: MX-MeUAM

100 1# - HEADING--PERSONAL NAME

  • Personal name: Hernández Urzúa, Miguel Ángel

374 ## - OCCUPATION

  • Occupation: autor

375 ## - GENDER

  • Gender: masculino

377 ## - ASSOCIATED LANGUAGE

  • Language code: spa

400 1# - SEE FROM TRACING--PERSONAL NAME

  • Personal name: Urzúa, Miguel Ángel Hernández

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Microbiología de los alimentos: fundamentos y aplicaciones en ciencias de la salud, ©2016:
  • Information found: title page (Miguel Ángel Hernández Urzúa)

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Microbiología de los alimentos: fundamentos y aplicaciones en ciencias de la salud,2023:
  • Information found: portada (Miguel Ángel Hernández Urzúa)

Con tecnología Koha