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Entrada Nombre personal
Número de registros utilizados en: 1
001 - CONTROL NUMBER
- control field: 9235
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
- control field: VIAF:116098351
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
- control field: 20171129144811.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS
- fixed length control field: 171129n| azannaab| |n aaa |||
010 ## - LIBRARY OF CONGRESS CONTROL NUMBER
- LC control number: n 97114385
024 ## - OTHER STANDARD IDENTIFIER
- Source of number or code: viaf
- Standard number or code: 116098351
040 ## - CATALOGING SOURCE
- Original cataloging agency: DLC
- Transcribing agency: VIAF:116098351
- Modifying agency: DLC
100 10 - HEADING--PERSONAL NAME
- Personal name: Pilcher, Jeffrey M.,
- Dates associated with a name: 1965-
372 ## - FIELD OF ACTIVITY
- Source of term: lemb
- Field of activity: Nutrición
374 ## - OCCUPATION
- Source of term: lemb
- Occupation: Profesores universitarios
375 ## - GENDER
- Gender: Masculino
670 ## - SOURCE DATA FOUND
- Source citation: https://int.search.myway.com/search/
- Information found: Portada (Jeffrey M. Pilcher) fecha de nac. (n. 7-13-65) Profesor Historia alimentaria jeffrey.pilcher@utoronto.ca Biografía: Jeffrey Pilcher ha sido una figura destacada en el emergente campo académico de la historia de la alimentación. Desde un enfoque inicial de investigación en México y América Latina, ha ampliado su alcance a la comida en la historia mundial. Él es el autor de ¡Que vivan los tamales! Food and the Making of Mexican Identity (1998), The Sausage Rebellion: Public Health, Private Enterprise y Meat in Mexico City (2006), y Food in World History (2006). Su último libro, Planet Taco: Una historia global de la comida mexicana (2012).