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Entrada Nombre personal

Número de registros utilizados en: 1

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 9235

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field: VIAF:116098351

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20171129144811.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

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010 ## - LIBRARY OF CONGRESS CONTROL NUMBER

  • LC control number: n 97114385

024 ## - OTHER STANDARD IDENTIFIER

  • Source of number or code: viaf
  • Standard number or code: 116098351

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency: DLC
  • Transcribing agency: VIAF:116098351
  • Modifying agency: DLC

100 10 - HEADING--PERSONAL NAME

  • Personal name: Pilcher, Jeffrey M.,
  • Dates associated with a name: 1965-

372 ## - FIELD OF ACTIVITY

  • Source of term: lemb
  • Field of activity: Nutrición

374 ## - OCCUPATION

  • Source of term: lemb
  • Occupation: Profesores universitarios

375 ## - GENDER

  • Gender: Masculino

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: https://int.search.myway.com/search/
  • Information found: Portada (Jeffrey M. Pilcher) fecha de nac. (n. 7-13-65) Profesor Historia alimentaria jeffrey.pilcher@utoronto.ca Biografía: Jeffrey Pilcher ha sido una figura destacada en el emergente campo académico de la historia de la alimentación. Desde un enfoque inicial de investigación en México y América Latina, ha ampliado su alcance a la comida en la historia mundial. Él es el autor de ¡Que vivan los tamales! Food and the Making of Mexican Identity (1998), The Sausage Rebellion: Public Health, Private Enterprise y Meat in Mexico City (2006), y Food in World History (2006). Su último libro, Planet Taco: Una historia global de la comida mexicana (2012).

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