Advances in fermented foods and beverages [recurso electrónico] : improving quality, technologies and health benefits / edited by Wilhelm Holzapfel ; contributors, V. Alessandria [and forty-four others].

Colaborador(es): Holzapfel, Wilhelm [editor.] | Alessandria, V [contributor.]Tipo de material: TextoTextoSeries Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition ; number 265.Editor: Cambridge, England ; Waltham, Massachusetts ; Kidlington, England : Woodhead Publishing, 2015Fecha de copyright: 2015Descripción: 1 online resource (587 pages) : illustrations, tablesTipo de contenido: text Tipo de medio: computer Tipo de portador: online resourceISBN: 9781782420248 (e-book); 178242024X (e-book)Tema(s): Fermentation | Beverages -- Microbiology | Fermented foodsGénero/Forma: Electronic books. | Electronic books.Formatos físicos adicionales: Print version:: Advances in fermented foods and beverages : improving quality, technologies and health benefits.Clasificación CDD: 664.024 Clasificación LoC:TP371.44 | .A383 2015ebRecursos en línea: Libro electrónico ScienceDirectTexto
Star ratings
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Electrónico Biblioteca Electrónica
Colección de Libros Electrónicos TP371.44 .A383 2015 EB (Browse shelf(Abre debajo)) 1 No para préstamo 379837-2001

Includes bibliographical references at the end of each chapters and index.

Description based on print version record.

19

Con tecnología Koha