Handbook of food allergen detection and control [recurso electrónico] / edited by Simon Flanagan.
Tipo de material: TextoSeries Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition ; no. 264.Editor: Cambridge ; Waltham, MA : Woodhead Publishing, an imprint of Elsevier, [2015]Descripción: 1 online resourceTipo de contenido: text Tipo de medio: computer Tipo de portador: online resourceISBN: 9781782420217; 1782420215Tema(s): Food adulteration and inspection | Food allergy | Food -- Analysis | TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science | Food adulteration and inspection | Food allergy | Food -- AnalysisGénero/Forma: Electronic books.Formatos físicos adicionales: Print version:: Handbook of food allergen detection and controlClasificación CDD: 664/.07 Clasificación LoC:TX531 | .H36 2015Recursos en línea: Libro electrónico ScienceDirectTipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura | Copia número | Estado | Fecha de vencimiento | Código de barras |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Libro Electrónico | Biblioteca Electrónica | Colección de Libros Electrónicos | TX531 .H36 2015 (Browse shelf(Abre debajo)) | 1 | No para préstamo | 379860-2001 |
Online resource; title from PDF title page (Ebsco, viewed October 2, 2014).
Includes bibliographical references and index.
19