The freezing preservation of foods / ed. Donald K. Tressler, Wallace, B. Van Arsdel, Michael J. Copley.

Colaborador(es): Tressler, Donald Kiteley, 1894- | Van Arsdel, Wallace B | Copley, Michael Joseph, 1898-Tipo de material: TextoTextoIdioma: Inglés Detalles de publicación: Westford, Mass. : The AVI, 1968Edición: 4a revisada y aumentadaDescripción: 4 v. ; 24 cmTema(s): Alimentos congelados | Refrigeracion y refrigeradores -- MaquinariaClasificación LoC:TP493.5 | F74 1968
Contenidos:
v.1.Principles of refrigeration-equipment for food freezing-refrigerating and transporting frozen foods.--v.2.Factors affecting quality in frozen foods.--v.3.Commercialfood freezing operations-Fresh foods.--v.4.Freezing of precooked and prepared foods.
Star ratings
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Biblioteca Central Ensenada
Acervo General TP493.5 F74 1968 V.1 (Browse shelf(Abre debajo)) 1 Disponible ENS004055
Libro Libro Biblioteca Central Ensenada
Acervo General TP493.5 F74 1968 V.2 (Browse shelf(Abre debajo)) 1 Disponible ENS004056
Libro Libro Biblioteca Central Ensenada
Acervo General TP493.5 F74 1968 V.3 (Browse shelf(Abre debajo)) 1 Disponible ENS004057
Libro Libro Biblioteca Central Ensenada
Acervo General TP493.5 F74 1968 V.4 (Browse shelf(Abre debajo)) 1 Disponible ENS004058

Incluye bibliografia.

v.1.Principles of refrigeration-equipment for food freezing-refrigerating and transporting frozen foods.--v.2.Factors affecting quality in frozen foods.--v.3.Commercialfood freezing operations-Fresh foods.--v.4.Freezing of precooked and prepared foods.

9

Con tecnología Koha