Microbiology : (Registro nro. 191941)

MARC details
000 -LÍDER
fixed length control field 01401cam a22003018a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
control field u354106
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL
control field SIRSI
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN
control field 20160812075209.0
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL
fixed length control field 120914s2014 mau b 001 0 eng
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 9780321840226
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
International Standard Book Number 0321840224
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN
Transcribing agency MX-MeUAM
041 0# - CÓDIGO DE IDIOMA
Language code of text/sound track or separate title eng
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Classification number 579.078
Edition number 23
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Classification number QR63
Item number C36 2014
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL
Personal name Cappuccino, James G.
245 10 - MENCIÓN DE TITULO
Title Microbiology :
Remainder of title a laboratory manual /
Statement of responsibility, etc. James G. Cappuccino, Natalie Sherman.
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Edition statement 10th ed.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA)
Place of publication, distribution, etc. Boston :
Name of publisher, distributor, etc. Pearson,
Date of publication, distribution, etc. 2014.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extent xvi, 544 p. ;
Dimensions 28 cm.
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC.
Bibliography, etc Incluye referencias bibliográficas e índice.
505 0# - NOTA DE CONTENIDO
Formatted contents note Basic laboratory techniques for isolation, cultivation, and cultural characterization of microorganisms -- Microscopy -- Bacterial staining -- Cultivation of microorganisms : nutritional and physical requirements, and enumeration of microbial populations -- Biochemical activities of microorganisms -- The protozoa -- The fungi -- The viruses -- Physical and chemical agents for the control of microbial growth -- Microbiology of food -- Microbiology of water -- Microbiology of soil -- Bacterial genetics -- Biotechnology -- Medical microbiology -- Immunology.
596 ## -
-- 4
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Microbiología
Form subdivision Manuales de laboratorio.
Source of heading or term lemb
650 12 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO
Topical term or geographic name as entry element Microbiology
Form subdivision Laboratory Manuals.
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL
Personal name Sherman, Natalie.
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA)
Koha item type Libro
Existencias
Estado de retiro Fuente de clasificación Colección Ubicación permanente Ubicación actual Fecha de ingreso Precio Total Checkouts Total Renewals Signatura topográfica Código de barras Date last seen Date last checked out Número de copia Tipo de material Categoría 1 de ítem Categoría 2 de ítem Categoría 3 de ítem
    Acervo General Biblioteca Central Tijuana Biblioteca Central Tijuana 10/06/2024 1686.07 2 1 QR63 C36 2014 TIJ108106 25/05/2022 19/05/2022 1 Libro MONOGRAFIA COMPRA UNKNOWN
    Acervo General Biblioteca Central Tijuana Biblioteca Central Tijuana 10/06/2024 1686.07 4 1 QR63 C36 2014 TIJ108107 05/05/2022 25/04/2022 2 Libro MONOGRAFIA COMPRA UNKNOWN

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