Microbiology : (Registro nro. 191941)
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000 -LÍDER | |
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fixed length control field | 01401cam a22003018a 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
control field | u354106 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL | |
control field | SIRSI |
005 - FECHA Y HORA DE LA ULTIMA TRANSACCIÓN | |
control field | 20160812075209.0 |
008 - ELEMENTOS DE LONGITUD FIJA -- INFORMACIÓN GENERAL | |
fixed length control field | 120914s2014 mau b 001 0 eng |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS | |
International Standard Book Number | 9780321840226 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS | |
International Standard Book Number | 0321840224 |
040 ## - FUENTE DE CATALOGACIÓN | |
Transcribing agency | MX-MeUAM |
041 0# - CÓDIGO DE IDIOMA | |
Language code of text/sound track or separate title | eng |
082 00 - NÚMERO DE CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY | |
Classification number | 579.078 |
Edition number | 23 |
050 #0 - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO | |
Classification number | QR63 |
Item number | C36 2014 |
100 1# - ASIENTO PRINCIPAL--NOMBRE PERSONAL | |
Personal name | Cappuccino, James G. |
245 10 - MENCIÓN DE TITULO | |
Title | Microbiology : |
Remainder of title | a laboratory manual / |
Statement of responsibility, etc. | James G. Cappuccino, Natalie Sherman. |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN | |
Edition statement | 10th ed. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. (PIE DE IMPRENTA) | |
Place of publication, distribution, etc. | Boston : |
Name of publisher, distributor, etc. | Pearson, |
Date of publication, distribution, etc. | 2014. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extent | xvi, 544 p. ; |
Dimensions | 28 cm. |
504 ## - NOTA DE BIBLIOGRAFÍA, ETC. | |
Bibliography, etc | Incluye referencias bibliográficas e índice. |
505 0# - NOTA DE CONTENIDO | |
Formatted contents note | Basic laboratory techniques for isolation, cultivation, and cultural characterization of microorganisms -- Microscopy -- Bacterial staining -- Cultivation of microorganisms : nutritional and physical requirements, and enumeration of microbial populations -- Biochemical activities of microorganisms -- The protozoa -- The fungi -- The viruses -- Physical and chemical agents for the control of microbial growth -- Microbiology of food -- Microbiology of water -- Microbiology of soil -- Bacterial genetics -- Biotechnology -- Medical microbiology -- Immunology. |
596 ## - | |
-- | 4 |
650 #7 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO | |
Topical term or geographic name as entry element | Microbiología |
Form subdivision | Manuales de laboratorio. |
Source of heading or term | lemb |
650 12 - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA - TERMINO TEMÁTICO | |
Topical term or geographic name as entry element | Microbiology |
Form subdivision | Laboratory Manuals. |
700 1# - ASIENTO SECUNDARIO - NOMBRE PERSONAL | |
Personal name | Sherman, Natalie. |
942 ## - TIPO DE MATERIAL (KOHA) | |
Koha item type | Libro |
Estado de retiro | Fuente de clasificación | Colección | Ubicación permanente | Ubicación actual | Fecha de ingreso | Precio | Total Checkouts | Total Renewals | Signatura topográfica | Código de barras | Date last seen | Date last checked out | Número de copia | Tipo de material | Categoría 1 de ítem | Categoría 2 de ítem | Categoría 3 de ítem |
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Acervo General | Biblioteca Central Tijuana | Biblioteca Central Tijuana | 10/06/2024 | 1686.07 | 2 | 1 | QR63 C36 2014 | TIJ108106 | 25/05/2022 | 19/05/2022 | 1 | Libro | MONOGRAFIA | COMPRA | UNKNOWN | ||
Acervo General | Biblioteca Central Tijuana | Biblioteca Central Tijuana | 10/06/2024 | 1686.07 | 4 | 1 | QR63 C36 2014 | TIJ108107 | 05/05/2022 | 25/04/2022 | 2 | Libro | MONOGRAFIA | COMPRA | UNKNOWN |