A history of food / Maguelonne Toussaint-Samat ; translated by Anthea Bell.

Por: Toussaint-Samat, Maguelonne, 1926-Tipo de material: TextoTextoIdioma: Inglés Lenguaje original: Francés Detalles de publicación: Chichester, West Sussex, U.K. ; Malden, MA : Wiley-Blackwell, 2009Edición: New expanded edDescripción: xx, 756 p., [16] p. de láms : il. (algunas a col.) ; 26 cmISBN: 9781405181198 (hdbk.); 1405181192 (hdbk.)Otro título: Histoire naturelle & morale de la nourritureTema(s): Nutrición -- Aspectos sociales -- Historia | Alimentos -- Historia | Abastecimiento de alimentos -- Historia | Nutrition -- Social aspects -- History | Food -- History | Food supply -- HistoryClasificación LoC:TX353 | T68 2009
Contenidos:
Collecting gathering hunting -- Stock-breeding arable farming: meat, milk, cereals -- The three sacramental foods: oil, bread, wine -- The economy of the markets -- Luxury foods -- The era of the merchants -- New needs: sugar, chocolate, coffee, tea -- Orchards and kitchen gardens -- Science and conscience in the diet.
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Libro Libro Biblioteca Central Ensenada
Acervo General TX353 T68 2009 (Browse shelf(Abre debajo)) 1 Disponible ENS066587
Libro Libro Biblioteca Central Ensenada
Acervo General TX353 T68 2009 (Browse shelf(Abre debajo)) 2 Disponible ENS084196

Incluye referencias bibliográficas (p. 723-732) e índice.

Collecting gathering hunting -- Stock-breeding arable farming: meat, milk, cereals -- The three sacramental foods: oil, bread, wine -- The economy of the markets -- Luxury foods -- The era of the merchants -- New needs: sugar, chocolate, coffee, tea -- Orchards and kitchen gardens -- Science and conscience in the diet.

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