The Mexican Food System : elements of a program of accelerated production of basic foodstuffs in Mexico / Casio Luiselli ; translated by David Sweet.

Por: Luiselli, CassioColaborador(es): Sweet, David [tr.]Tipo de material: TextoTextoSeries Research report series / Center for U.S.-Mexican Studies, University of California, San Diego ; 22Detalles de publicación: La Jolla, Calif. : Center for U.S.-Mexican Studies, University of California, San Diego, 1982Descripción: 24 p. ; 23 cmTema(s): Agricultura y estado | Abastecimiento de alimentos | Politica nutricional | Agriculture and state -- Mexico | Food supply -- Government policy -- Mexico | Nutrition policy -- MexicoClasificación LoC:HD1793 | L85 1982
Star ratings
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura Copia número Estado Fecha de vencimiento Código de barras
Libro Libro Biblioteca Central Tijuana
Acervo General HD1793.L85 1982 (Browse shelf(Abre debajo)) 1 Disponible TIJ109114

Cover title: The Sistema Alimentario Mexicano (SAM)

"Edited remarks by Cassio Luiselli presented at the Binational Consultation on U.S.-Mexican Agricultural Relations held February 25-27, 1981, in San Diego, California."

4

Con tecnología Koha